DRIFTEN @ WEEZE

Driften is de ultieme vorm van Car Control, een solide basis voor iedere tak van autosport. Driften is ontstaan in de bergwegen van Japan en heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande professionele sport. Driften leert je om een auto te controleren op zijn limiet. Tijdens het driften probeer je de auto in overstuur te krijgen en te houden, van bocht tot bocht. Niet genoeg gas en de auto verliest momentum en hoek, teveel gas en je spint. Kortom, driften is puur rijplezier en fun.

Drive@Weeze biedt een uitstekende en betaalbare locatie om te driften. Onze baan heeft een unieke lay-out voor de gevorderde drifter, ontworpen om non-stop dwars te gaan zonder ook maar een meter rechtuit te rijden! Beleef bij Drive@Weeze een echt Ken Block - Gymkhana gevoel op een voormalig militair vliegveld!

 

Hoe leer je de kunst van het driften

Drive@Weeze beschikt over een driftschool voor beginnende drifters. De driftschool is gelegen op een open terrein van 20.000 m2, waar je de ruimte hebt om de grens op te zoeken en eroverheen te gaan. Wij leren je de basis van het driften in individueel les verband. Je krijgt instructies van top driftinstructeurs in zowel de theorie als de praktische aspecten van het driften! Ondertussen geven we je tips over de beste setup van je auto en banden keuze. De Drive@Weeze driftschool is geschikt voor iedereen die de ultieme vorm van car control wil beheersen. Of je jezelf nou wilt ontwikkelen in de drift sport en mee wilt doen aan wedstrijden of gewoon een dag vol adrenaline wilt beleven, bij Drive@Weeze ben je aan het juiste adres. Bovendien draagt alles wat je leert tijdens onze driftdagen bij aan de veiligheid op de openbare weg. Bij Drive@Weeze rijdt je met je eigen auto of huur je een speciaal geprepareerde driftauto. Voor meer informatie klik boven op “ advies” of “huur een auto”.

 

nieuwsbrief

Vul onderstaande gegevens in en blijf op de hoogte van ons Drift activiteiten

voornaam + achternaam

e-mail

land